Burua auzoan / egilea, Séverine Vidal ; marrazkilaria, Pauline Comins ; [itzulpena, Antton Garikano] - Vidal, Séverine (Zuhaitz-Etxeko istorioak (Ibaizabal), 2018)
Albertek irudimena oso garatuta dauka, hain garatuta non beti daukan "burua auzoan" galduta. Irudimen horri esker asteko egun bakoitzean abentura bat biziko du, bere lagun Ana bidaide duela.