Emilek igeltsua nahi du - Cuvellier, Vincent; Badel, Ronan; Garikano, Anton ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Emilek gaur igeltsu bat eraman nai du soinean; hori bai minik hartu gabe, izan ere Emile ez da ergela.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Herensugeak; Emozioak eta sentimenduak; Dibertsitatea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak