Emilek igeltsua nahi du / egilea, Vincent Cuvellier ; marrazkilaria, Ronan Badel ; [itzulpena, Antton Garikano] - Cuvellier, Vincent (Zuhaitz-Etxeko istorioak (Ibaizabal), 2019)
Emilek gaur igeltsu bat eraman nai du soinean; hori bai minik hartu gabe, izan ere Emile ez da ergela.