Dragoi aita-semeak - Lacroix, Alexandre; Badel, Ronan; Otzerinjauregi, Jesus ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Dragoi aitak semeari etxe batzuk erre behar dituela esaten dio; dragoi gazteak ordea ez ditu gizakien etxeak erre nahi, hauek onak baitira berarekin.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Herensugeak; Emozioak eta sentimenduak; Dibertsitatea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak