Dragoi aita-semeak / egilea, Alexandre Lacroix ; marrazkilaria, Ronan Badel ; [itzulpena,l Jesús Otzerinjauregi] - Lacroix, Alexandre (Zuhaitz-Etxeko istorioak (Ibaizabal), 2018)
Dragoi aitak semeari etxe batzuk erre behar dituela esaten dio; dragoi gazteak ordea ez ditu gizakien etxeak erre nahi, hauek onak baitira berarekin.