Hipopo ipurtandia - Lévy, Didier; Boutavant, Marc; Otzerinjauregi, Jesus ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Hipopotamo batek ipurdi handia duela uste du eta oihaneko beste animaliekin honen inguruan eztabaidatuko du.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Hipopotamoak; Emozioak eta sentimenduak; Dibertsitatea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak