Hipopo ipurtandia / egilea, Didier Lèvy ; marrazkilaria, Marc Boutavant ; [itzulpena, Jesús Otzerinjauregi] - Lévy, Didier (Zuhaitz-Etxeko istorioak (Ibaizabal), 2018)
Hipopotamo batek ipurdi handia duela uste du eta oihaneko beste animaliekin honen inguruan eztabaidatuko du.