Atezain mamuaren misterioa - Santiago, Roberto; Lorenzo, Enrique; Ugarte, Maitane; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2018)
Hasi da ikasturtea eta ikaskide berri bat dugu gelan. Deng Wao du izena eta Tianjin-ekoa da (Txina). Bikaina da matematikan, eta batzuek diotenez, buruan duzuna irakur dezake. Baina hau da txundigarriena: Soto Alto taldean jokatzeko probetarako izena eman du, bai Deng Waok eta bai beste sei neska-mutilek. Baina taldean bederatzi jokalari egon daitezke gehienez. Gainera, Soto Alto taldeak eskolarteko ligan jokatzeko aukera gal dezake, apustu zentzugabe baten erruz. Hau ote da futboleroen azkena?
10 urtetik aurrera (berdea)
El misterio del portero fantasma
Keywords: Futbola; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak