Atezain mamuaren misterioa / Roberto Santiago ; Enrique Lorenzo-ren irudiak ; [hizkuntza-aholkularitza, Maitane Ugarte, Bakun Itzulpen Zerbitzuak] - Santiago, Roberto (Futboleroak (Ikasmina), 2018)
Hasi da ikasturtea eta ikaskide berri bat dugu gelan. Deng Wao du izena eta Tianjin-ekoa da (Txina). Bikaina da matematikan, eta batzuek diotenez, buruan duzuna irakur dezake. Baina hau da txundigarriena: Soto Alto taldean jokatzeko probetarako izena eman du, bai Deng Waok eta bai beste sei neska-mutilek. Baina taldean bederatzi jokalari egon daitezke gehienez. Gainera, Soto Alto taldeak eskolarteko ligan jokatzeko aukera gal dezake, apustu zentzugabe baten erruz. Hau ote da futboleroen azkena?