Norberaren atean sartutako zazpi golen misterioa - Santiago, Roberto; Lorenzo, Enrique; Ugarte, Maitane; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2017)
Soto Alto taldea sinetsi ezinik dago, Nazioarteko torneoa batera gonbidatu dituzte, munduko talderik onenekin jokatzeko. Baina, irabaz al daiteke partidarik golik sartu gabe? Eta bi partida? Eta torneo osoa? Zerbait arraroa ari da gertatzen. Hona hemen futboleroentzako beste kasu bat.
10 urtetik aurrera (berdea)
El misterio de los siete goles en propia puerta
Keywords: Futbola; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak