Norberaren atean sartutako zazpi golen misterioa / Roberto Santiago ; Enrique Lorenzo-ren irudiak ; [hizkuntza-aholkularitza, Maitane Ugarte, Bakun Itzulpen Zerbitzuak] - Santiago, Roberto (Futboleroak (Ikasmina), 2017)
Soto Alto taldea sinetsi ezinik dago, Nazioarteko torneoa batera gonbidatu dituzte, munduko talderik onenekin jokatzeko. Baina, irabaz al daiteke partidarik golik sartu gabe? Eta bi partida? Eta torneo osoa? Zerbait arraroa ari da gertatzen. Hona hemen futboleroentzako beste kasu bat.