Lokartutako arbitroen misterioa - Santiago, Roberto; Lorenzo, Enrique; Ugarte, Maitane; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2017)
7ko futboleko Soto Alto taldea ez da eskolako futbol-taldea bakarrik, askoz gehiago da. Itun bat egin dugu gure artean: ez gaitu ez ezerk ez inork bananduko. Inoiz ere ez. Beti jokatuko dugu elkarrekin. Gertatzen dena gertatzen dela ere. Horregatik, gauza hura gertatu zenean, zeozer egin behar genuen, ezinbestean. Gure ikertzaile-tresneria prestatu... eta abentura handi bati ekin genion. Horretarako gara-eta... futboleroak!
10 urtetik aurrera (berdea)
El misterio de los árbitros dormidos
Keywords: Futbola; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak