Itsasoa : liburu tolesgarri handia, itsasoan murgiltzeko - Dexet, Hector; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2016)
Murgildub itsasoan eta behatu zure inguruari. Istorioa + hiztegia.
0-4 urte
Keywords: Itsaso eta ozeanoak; Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak