Itsasoa : liburu tolesgarri handia, itsasoan murgiltzeko / Hector Dexet ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Dexet, Hector (Ttarttalo, 2016)
Murgildub itsasoan eta behatu zure inguruari. Istorioa + hiztegia.