Gaua : ilunpetan distira egiten duen liburu tolesgarri handia - Dexet, Hector; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2016)
Behatu gaueko animaliei liburu tolesgarri fosforezente handi honetan. Istorioa + hiztegia.
0-4 urte
Keywords: Gaua; Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak