Lorategiko nire lagun txikiak (Ttarttalo, 2017)
Haurrek izugarri gozatuko dute liburu honetako irudi xume eta koloredunak 100 eranskailurekin apainduz,. Euren esku txikientzat bereziki pentsatutako eranskailuak dira. Jolasten diren bitartean, animalia maitagarri ugari ezagutuko dituzte. Eranskailu egokia aukeratuz eta itsatsiz, behatzeko gaitasuna eta motrizitate xehea landuko dituzte.