1, 2, 3 - Lamb, Stacey; Ever, Claire; Salegi, Olaia; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Liburu dibertigarri hau ezin aproposagoa da haurrek 1etik 10era zenbatzen hasteko eta baita arkatza ondo erabiltzen ikasteko ere.
3 urtetik 6 urtera (urdina)
Jat. izenb.: Wipe-Clean 123
Keywords: Matematikak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura