1, 2, 3 / ilustrazioak, Stacey Lamb ; diseinua, Claire Ever ; [itzulpena, Olaia Salegi, Bakun itzulpen zerbitzuak] - Lamb, Stacey (Marraztu eta ezabatu (Ttarttalo), 2014)
Liburu dibertigarri hau ezin aproposagoa da haurrek 1etik 10era zenbatzen hasteko eta baita arkatza ondo erabiltzen ikasteko ere.