Puntuz puntu - Lamb, Stacey; Ever, Claire; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Liburu polit hau ezin aproposagoa da zenbakiekin jolasteko eta baita haurrek arkatza ondo erabiltzen ikasteko ere.
3 urtetik 6 urtera (urdina)
Jat. izenb.: Wipe-Clean Dot-to-dot
Keywords: Matematikak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura