Puntuz puntu / ilustrazioak, Stacey Lamb ; diseinua, Claire Ever ; [itzulpena, Bakun itzulpen zerbitzuak] - Lamb, Stacey (Marraztu eta ezabatu (Ttarttalo), 2013)
Liburu polit hau ezin aproposagoa da zenbakiekin jolasteko eta baita haurrek arkatza ondo erabiltzen ikasteko ere.