Lehen eragiketak - Scott, Kimberley; Greenwell, Jessica; Ever, Claire; Salegi, Olaia; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2016)
Liburu dibertigarri hau ezin aproposagoa da haurrek eragiketa errazak egiten ikasteko.
3 urtetik 6 urtera (urdina)
Wipe-clean First sums
Keywords: Matematikak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura