Lehen eragiketak / ilustrazioak, Kimberley Scott ; diseinua, Claire Ever ; testua, Jessica Greenwell ; [itzulpena, Olaia Salegi, Bakun itzulpen zerbitzuak] - Scott, Kimberley (Marraztu eta ezabatu (Ttarttalo), 2016)
Liburu dibertigarri hau ezin aproposagoa da haurrek eragiketa errazak egiten ikasteko.