Lehen zenbakiak - Scott, Kimberley; Greenwell, Jessica; Fearn, Katrina; Garagarza Urkia, Maialen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2016)
Liburu dibertigarri hau ezin aproposagoa da haurrak zenbakiak ikasteko eta zenbatzen hasteko.
3 urtetik 6 urtera (urdina)
Fist numbers
Keywords: Matematikak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura