Lehen zenbakiak / ilustrazioak, Kimberley Scott ; diseinua, Katrina Fearm ; testua, Jessica Greenwell ; [itzulpena, Maialen Garagarza, Bakun itzulpen zerbitzuak] - Scott, Kimberley (Marraztu eta ezabatu (Ttarttalo), 2016)
Liburu dibertigarri hau ezin aproposagoa da haurrak zenbakiak ikasteko eta zenbatzen hasteko.