Janariarekin ez da jolasten : azkenburukoak (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Liburu honetan osagai guztiak dituzu denbora-tarte dibertigarriak igarotzeko: -txantiloiak hasierako eta bukaerako orrialdeetan -eranskailuen orrialde bikoitza errezetak apaintzeko -plater hutsak, errezeta dibertigarriei jarraituz osatzeko edo sukaldariak nahi bezala prestatzeko -errezeten osagarriak ebakitzeko orrialdeak - bestelako trikimailuak
Keywords: Sukaldaritza -- Errezetak -- Haur eta gazteeentzako liburuak