Robotika 5 urte [Haur Hezkuntza] : proposamen didaktikoa / egileak, Sara Reina, Marta Reina ; [testuaren itzulpena, Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia] - Reina Herrera, Sara (Next Robotika Ibaizabal, 2018)
Ibaizabalek Robotikako proposamen editorial berritzailea aurkezten dizu. Zer eskaintzen dizu Next Robotika Ibaizabalek? Robotikako eskolak modu errazean, mailakatuan eta etapa bakoitzerako modu egokian garatzeko beharrezko elementu eta baliabide guztiak. Ikasi eta programatu Next 2.0rekin bluetooth bidez: bederatzi misio koaderno batean bilduta. Misio guztietan jorratzen dira curriculum edukiak. Lan prozedura erraza eta ongi egituratua.