Robotika 4 urte [Haur Hezkuntza] : proposamen didaktikoa - Reina Herrera, Sara; Reina Herrera, Marta; Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Ibaizabalek Robotikako proposamen editorial berritzailea aurkezten dizu. Zer eskaintzen dizu Next Robotika Ibaizabalek? Robotikako eskolak modu errazean, mailakatuan eta etapa bakoitzerako modu egokian garatzeko beharrezko elementu eta baliabide guztiak. Ikasi eta programatu Next 2.0rekin bluetooth bidez: bederatzi misio koaderno batean bilduta. Misio guztietan jorratzen dira curriculum edukiak. Lan prozedura erraza eta ongi egituratua.
2018/03/07
2018/04/09
HH 4 urte
2018/04/09
Azalean: Lehen Hezkuntza
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak