Kukuenea - Amuriza, Miren; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2018)
Elenek ume bi zeuzkan, bakarra zeukan Anttonek; familia txiki bi elkartuta, hara, handi bat nola osatu duen boskote honek.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Familiak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura