Kukuenea / [testua, Miren Amuriza Plaza ; marrazkiak, Julen Tokero Álvarez] - Amuriza, Miren (Familia milakolore (Elkar, Katxiporreta), 2018)
Elenek ume bi zeuzkan, bakarra zeukan Anttonek; familia txiki bi elkartuta, hara, handi bat nola osatu duen boskote honek.