Hodei - Amuriza, Miren; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2018)
Zurinek eta Leirek guraso izatea erabaki zuten behin batean eta, harrezkero, familiatxo bat osatzen dute Hodei eta hiruren artean.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Familiak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura