Hodei / [testua, Miren Amuriza Plaza ; marrazkiak, Julen Tokero Álvarez] - Amuriza, Miren (Familia milakolore (Elkar, Katxiporreta), 2018)
Zurinek eta Leirek guraso izatea erabaki zuten behin batean eta, harrezkero, familiatxo bat osatzen dute Hodei eta hiruren artean.