Mattin eta Kattin - Amuriza, Miren; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2018)
Mattin eta Kattin bikiak dira eta sei urte dituzte; amaren heriotza ulertu eta beren familia berreraikitzeko, hamaika buruhauste.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Familiak; Pailazoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak