Mattin eta Kattin / [testua, Miren Amuriza Plaza ; marrazkiak, Julen Tokero Álvarez] - Amuriza, Miren (Familia milakolore (Elkar, Katxiporreta), 2018)
Mattin eta Kattin bikiak dira eta sei urte dituzte; amaren heriotza ulertu eta beren familia berreraikitzeko, hamaika buruhauste.