Zaldiaren jokoak : xakeen historia bat / [testuak, argazkiak eta irudiak] Patxi Angulo Martin ; [hizkuntza-zuzenketen arduraduna, Markel Lizasoain (Bidera zerbitzuak)] - Angulo Martin, Patxi (Patxi Angulo Martin, 2018)
Liburu honetan, xakeen ibilbidea erakutsi nahi dizugu, bai historian zehar bai munduan zehar. Xake-txapelketek xake mot bakar bat bultzatu dute azken mendean. Hala ere, beste xake asko jokatu izan dira eta jjokatzen dira gaur egun munduan. Espero dezagun aberastasun hori ez galtzea.