Bilboko gabon-kantak : (1755-1832) / Antonio Zavala - Zabala, Antonio (1928-2009) (Auspoa Liburutegia (Sendoa), 2012)
Liburu umezurtza da "Bilboko gabon-kantak (1755-1832)" egilea hil ondoren munduratua. Lehenengo aldiz biltzen ditu, batera, hainbat gabon-kanta, 1755etik eta 1832ra bitartean sortu eta Bilboko zenbait elizatan kantatu zirenak. Antonio Zavalak oso maiteak zituen gabon-kanta hauek. Hortxe zituen, izan ere, berak argitaratutako zituen bertsorik zaharrenak; eta horietan ikusten zuen, hain zuzen, bertsopaperen sorrera.