Sasi guztien gaiñetik / Nikolas Zendoia ; argitalpena, Pello Esnal - Zendoia, Nikolas (Auspoa Liburutegia (Sendoa), 2008)
"Sasi guztien gaiñetik" du Nikolas Zendoiak hirugarren liburua, eta prosaz egindako lehenengoa. Izan ere, bertso-liburuak ditu aurreko biak. Hirurogeita bi artikuluk eta bertso sorta batek osatzen dute oraingo hau: artikluak "El Diario Vasco" egunkarian argitaratuak dira 2000ko urritik 2006ra abendura bitartean; eta horietako baten osagarri polita da bertso sorta.