Iturbide, igitai jolea - Gurrutxaga Uranga, Amagoia (Zarautz : Euskal Herriko Trikitixa Elkartea, 2017)
Aurten, Euskal Herriko Trikitixa Elkarteak Imanol Arregi Iturbide panderojole azpeitiarrari eskaini dio biografia liburu-diskoa. Amagoia Gurrutxaga Berriako kazetari eta idazleak hartu du lan hau burutzeko ardura.
Keywords: Arregi Zubizarreta, Imanol -- (1935-2023); Monografiak