Iturbide, igitai jolea / Amagoia Gurrutxaga Uranga - Gurrutxaga Uranga, Amagoia (Soinuaren liburutegia (Euskal Herriko Trikitixa Elkartea), 2017)
Aurten, Euskal Herriko Trikitixa Elkarteak Imanol Arregi Iturbide panderojole azpeitiarrari eskaini dio biografia liburu-diskoa. Amagoia Gurrutxaga Berriako kazetari eta idazleak hartu du lan hau burutzeko ardura.