Jolasten ahaztu zait! - Mujika, Inazio; Etxarri, Joseba; Oroz, Cesar (Irun : Alberdania, 2006)
Haur honi jolasten ahaztu zaio. Egun santu guztia etxean pasatu du telebista ikusten, kontsola eskuetan eta... kalera irten nahi izan duenerako, zer da, eta nola jolasten den ahaztu zaio. Joseba gaztaina-saltzaileak, Fermin ipotxak eta Bartolo aterki hegalariak irakatsiko diote berriz jolasten.
3 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.. ¡Se me ha olvidado jugar!
Keywords: Album ilustratuak; Iratxoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur-jolasak; Haur eta Gazteentzako Literatura