Jolasten ahaztu zait! / Joseba Etxarri ; [marrazkiak] César Oroz ; [itzulpena, Inazio Mujika Iraola] - Etxarri, Joseba (Alberdania, 2006)
Haur honi jolasten ahaztu zaio. Egun santu guztia etxean pasatu du telebista ikusten, kontsola eskuetan eta... kalera irten nahi izan duenerako, zer da, eta nola jolasten den ahaztu zaio. Joseba gaztaina-saltzaileak, Fermin ipotxak eta Bartolo aterki hegalariak irakatsiko diote berriz jolasten.