Sukaldaritza eta elikagaiak: dastatzeko prest! 5 urte. - Todolí Bofí, Dolors; Jiménez Quinto, Laura; Echevarria Soriano, Esther; Gómez, Nacho; Calvo, Mónica; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Zaragoza : Ibaizabal, 2018)
Karpeta honek jasotzen du: ikaslearen laneko koadernoa, informazio liburua, narrazio ipuina, familiarentzako eskutitza eta material espezifikoaren laminak.
2018/02/14
HH 5 urte
Keywords: Elikagaiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sukaldaritza -- -Haur eta gazteentzako liburuak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak