Sukaldaritza eta elikagaiak: dastatzeko prest! 5 urte. / Dolors Todolí Bofí, Laura Jiménez Quinto ; kolaboratzailea, Esther Echevarría Soriano ; marrazkiak, Mónica Calvo, Nacho Gómez ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak - Todolí Bofí, Dolors (Ikusten? (Ibaizabal), 2018)
Karpeta honek jasotzen du: ikaslearen laneko koadernoa, informazio liburua, narrazio ipuina, familiarentzako eskutitza eta material espezifikoaren laminak.