Baratzea : ereingaraia da 3, 4 eta 5 urte. Bitakora koadernoa (gida didaktikoa) - Jiménez Quinto, Laura; Todolí Bofí, Dolors; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Zaragoza : Ibaizabal, 2017)
Bitakora koaderno honek Haur Hezkuntzan proiektuka lan egitea ahalbidetzen du.
2017/10/19
2017/12/12
HH 3, 4 eta 5 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2018ko deialdia)
2017/12/12
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak