Baratzea : ereingaraia da 3, 4 eta 5 urte. Bitakora koadernoa (gida didaktikoa) / Laura Jiménez Quinto, Dolors Todolí Bofí ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak - Jiménez Quinto, Laura (EIMA 1 (2018ko deialdia), 2017)
Bitakora koaderno honek Haur Hezkuntzan proiektuka lan egitea ahalbidetzen du.