Pololoak : poxpoliñen lurriña .1 - Gallego, Patxi (Donostia : Elkar, 2005)
Zergatik ez zaio altxatzen Xabiri? Zerikusirik ba al du euskal gatazkak? Zer sekretu gordetzen dute pololoen azpian gure poxpoliñek? Noiz bidaliko du Kariñek pikutara bere nobixua? Galdera hauei erantzunez deskubrituko dugu Xabinaitor super.-heroia, eta miretsiko bere dohainak eta balentriak.
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura