Gu, Laboa - Gonzalez, Iban (2019)
Mikel Laboa hil zenetik 10 urte bete direnean, gaur egun musikari handiaren unibertsoak bizirik jarraitzen duela erakutsiko du dokumentalak.
Keywords: Baliabide digitalak; Laboa, Mikel -- (1934-2008) -- Omenaldiak; Erreferentzia-materialak; Dokumentalak