Gu, Laboa / zuzendaria-errealizadorea, Iban González - Gonzalez, Iban (2019)
Mikel Laboa hil zenetik 10 urte bete direnean, gaur egun musikari handiaren unibertsoak bizirik jarraitzen duela erakutsiko du dokumentalak.