1, 2, 3 Barandiaran [5. bideoa] - Jose Migel Barandiaran Fundazioa (Gasteiz : Jose Miguel de Barandiaran Fundazioa, 2018)
Jose Miguel de Barandiaran Fundazioaren 1,2,3 Barandiaran egitasmoa osorik. HEZIMUBIk egindako bost mikrobideoz osatutako lana da eta helburua Jose Miguel Barandiaran antropologo eta etnologo ezagunari buruzko ekarpen didaktiko bat egitea, gaur egun ere ataudarraren irudia
Keywords: Barandiaran, Jose Migel -- (1889-1991); Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Biografiak