1, 2, 3 Barandiaran [4. bideoa] - Jose Migel Barandiaran Fundazioa (Gasteiz : Jose Miguel de Barandiaran Fundazioa, 2018)
Gerra garaian zalantzan ipini zen Barandiaranen ordura arteko ibilbidea. Ez zen kikildu eta aurrera jarraitu zuen... HEZIMUBIrekin batera ekoiztutako '1,2,3 Barandiaran' egitasmoaren 4. bideoan egoera haren berri ematen dugu.
Keywords: Barandiaran, Jose Migel -- (1889-1991); Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Biografiak