1, 2, 3 Barandiaran [3. bideoa] / Jose Miguel de Barandiaran Fundazioa (Jose Miguel de Barandiaran Fundazioa, 2018)
Jose Miguel Barandiaranek Telesforo Aranzadirekin eta Enrique Egurenekin batera hainbat indusketa egin zituen 1916z geroztik eta Gerra zibila iritsi bitartaen. '1,2,3 Barandiaran' egitasmoko 3. bideoan historia guztia.